GermanZačetna stran




03.01.2007

Klubska razstava na Češkem in Svod mladih, Milovice

16. in 17. septembra je na češkem, v Milovicah bil aktiven hovi-vikend: v soboto Klubska razstava Češkega hovawart kluba in naslednji dan še t.i. Svod mladih (po naše Pregled mladih psov). Prišli so tudi 4 Bellovi potomci!

Buick, Berlingo, Bentley Milas Moravia, mama Cosmah v. Balmfluhköpfliblick (Chelsea) in Barcheta Milas Moravia (od leve poti desni)
V soboto je Berlingo (Berry) bil prvouvrščeni v svojem starostnem razredu (najmlajši), bratca pa sta dobila oceno Perspektiven. Barcheta je prejela oceno Zelo perspektivna. Iskrene čestitke obema lastnicama iz Slovenije: Ljubi in Andreji!

V nedeljo je bil še pregled mladih psov. Gre za zelo natančne exterier preglede psov iz istega legla, za kar si predvsem prizadevajo vzreditelji. In vzrediteljica Milas Moravia - Zuzana Sterbova je lahko bila zadovoljna! Od 5 mladičkov žal zaradi službenih obveznosti ni prišla le vzrediteljica njene Cosmah, ki je postala lastnice male Bugatti-Birke Milas Moravia iz Švice.

V starosti 7 mesecev so Barcheta, Buick, Bentley in Berlingo izgledali takole:


Barcheta Milas Moravia



Buick Milas Moravia



Buick in Barcheta Milas Moravia



Bentley in Berlingo Milas Moravia




Bentley Milas Moravia



Berlingo Milar Moravia



Ljuba & Berlingo, Zuzana Sterbova & Barchetta, Zuzanin sin & Cosmah, Petr & Bentley, Andreja & Buick (od leve proti desni)


In še:


Kako je Buick že pripravljen!!! & Na koncu razposajena igra med Buickom in Berryem!

nazaj


Content Management Powered by CuteNews

 

 

aktualno hovawart mi o nas naši psi razstave šolanje galerija kontakt hovi artikli pasja ležišča

2005 - 2013 © hovawart.si. Vse pravice pridržane.