GermanZačetna stran




27.03.2012

Ponedeljkov izlet

Hmmm - kam bi šli? Odpeljali smo se malce naokoli - da je seveda trajalo majčkeno dalj časa kakor prejšnji dan. In bili smo...

Vika in Caramba


...na obisku pri Viki! Vika je imela na obisku svoja vnučka in onadva sta se hitro domislila, kaj bi bilo za naše izletnike nadvse zanimivo. Kaj bi v vročem dnevu to lahko bilo kaj drugega kakor voda!

In sta špricala naokoli - mali kožuščki pa so se čudili kaj je to in če se da mogoče malo prijet z zobmi. Mrs. mama jim je nadvse važno pokazala, da to pač ni za gristi, ampak za lokati in da super fino osveži.
In so seveda kakor papagaji hiteli ponavljati za njo. Vendar so se naveličali in že so se razgubili po vrtu.

In mi smo kar naprej šteli in preštevali, če so vsi na kupu in vedno nam je kdo manjkal. Viko je srbelo, da bo kdo čofnil v njen mali ribnik...ali se morda skotalil po hribu navzdol. Pa tudi če bi se, se ne bi prav daleč. Pa nekako so bili venomer štirje v naši bližini in resnično so večino to bili Bingo, Blisk, Bellfast in občasno še ali Balu ali Bora. Oni dve - Brava in Brina - sta raziskovali 100/uro.
Sem ter tja se jima je pridružil še kdo in mi smo komaj imeli mir za kratek klepet. Saj vam pravim: venomer smo šteli in ugotavljali kdo manjka. Vikin vrt je zelo lep in razgiban in s tem, da smo imeli pod nadzorom vse, smo imeli dosti skrbi. Še ko smo se pričeli vkrcavati smo iskali kje je še kdo in ugotavljali kdo sploh manjka. Kljub temu, da je mama prva skočila v avto, to še zdaleč ni bilo zagotovilo, da bodo k avtu pohiteli tudi njeni otroci...žal ne.

nazaj


Content Management Powered by CuteNews

 

 

aktualno hovawart mi o nas naši psi razstave šolanje galerija kontakt hovi artikli pasja ležišča

2005 - 2013 © hovawart.si. Vse pravice pridržane.