GermanZačetna stran
Transportni alu-boxi za pse

NAŠA NOVA SPLETNA TRGOVINA / OUR NEW WEBSHOP : www.comfort-dog.si

Kupci naših alu-boxov so vedno znova zadovoljni, KER:


Primer boxa za model VW Passat karavan (2009) izdelan pri nas. V boxu psička s plečno višino 65 cm.

- naši boxi so izdelani 100% po meri!
Popolnoma ustrezajo tipu vašega vozila, prilagojeni so velikosti vašega psa (psov) in narejeni v skladu z vašimi željami in potrebami.
- so v celoti varjeni!
Varjenje aluminija je neprimerno bolj zahteven postopek kot kovičenje (netanje), a za naše alu-boxe prav to pomeni višji nivo kvalitete (kot če bi bili kovičeni/netani).
- kratek dobavni rok!
Mi boxov ne preprodajamo, ampak jih izdelujemo sami. V našem kolektivu smo se sposobni povsem prilagoditi tudi posebnim željam po hitri izdobavi.
- so lahki in praktični za manipulacijo!
V primerjavi z drugimi (kovinskimi) so mnogo lažji in enostavnejši za manipulacijo (npr. pogostejše jemanje iz avta)!
- naši boxi idealno ščitijo vaš avto pred pasjo dlako!
Boxi so v nasprotju z kovinskimi žičnatimi kletkami (ki so odprte iz vseh štirih strani) zaprti do višine cca 50 cm, kar prepreči prehajanje pasje dlake in prahu v notranjost avtomobila; hkrati daje psu v primeru, da box namestite zunaj avtomobila tudi malo zasebnosti iz treh strani.
- naši boxi so za vašega psa dovolj zračni in varni!
V primerjavi s plastičnimi so bolj stabilni in mnogo bolj zračni (zaradi varjene konstrukcije lahko izdelamo bistveno večje odprtine). Tudi čelna stran (vrata) je bistveno bolj zračna in varna! Vrata se trdno zapirajo in jih je možno zakleniti.
- pri prevozu ne povzročajo hrupa!
Ob tresljajih med vožnjo varjeni box ne povzroča nobeni zvokov (škripanja in podobno).
- vsebujejo protizdrsno, mehko podlogo za vašega psa!
Ob nakupu boxa brezplačno prejmete tudi udobno in nedrsečo blazino za vašega psa.
Poleg tega imajo naši kupci tudi dodaten razlog za zadovoljstvo, SAJ:


- so naši alu-boxi primerni tudi za profesionalno uporabo!
Zaradi svoje stabilnosti in kvalitetne izdelave jih pri svojem delu uporabljajo v zavetiščih in vodniki reševalnih psov.
- so naši kvalitetni alu-boxi prisotni tudi v tujini!
Naši kupci prihajajo tudi iz drugih držav: Avstrija, Srbija, Hrvaška, Madžarska.
Zadovoljni vodniki in njihovi psi - člani Enote vodnikov reševalnih psov Kranj

.............................................


Primer boxa, kjer je globina prtljažnega prostora relativno majhna; izdelali smo krajši, a zato mnogo širši box.

.........................................................


Box izdelan glede na željo kupca (optimalno izkoriščen prtljažni prostor in s tem dovolj prostora za prtljago in psa).


.........................................................Še posebej pomembno je, kadar želimo dva velika psa (na sliki anatolski ovčar) voziti s sabo v avtu.

.........................................................Box se po povsem prilega prtljažnemu prostoru in omogoča še optimalno koriščenje prtljažnika v druge namene!


Primer ožje prtljažne odprtine od prt.prostora: REŠITEV so zamaknjena vrata boxa!!!


Primer dvojnega boxa, ki mora biti zaradi oblike prtljažnih vrat izdelan tako, da je zgoraj ožji:Transportni alu-boxi so prilagojeni različnim tipom vozil in velikostim psov.

Izdelujemo tudi dvojne bokse za dva različno velika psa.Izdelani so iz aluminija (varjeni) in zato ustrezno togi (močni). Njihova glavna prednost v primerjavi s standardnimi (serijsko narejenimi) boxi je lahkost (aluminij) in izdelava po meri. Njihova teža je zato polovico manjša in so mnogo enostavnejši za manipulacijo, kar pomeni, da plastične notranjosti pri večkratni oziroma pogosti namestitvi boxa v avto ne boste poškodovali!


So različnih dolžin, širin, višin in naklonskih kotov, da bi čimbolje izkoristili prostor v prtljažnem prostoru. Še posebej primerni so za vozila z ravnim dnom prtljažnika (karavani, terenska vozila, enoprostorci, kombiji ipd).


Vašega psa lahko tako udobno in varno namestite v avtu, preostali del pa izkoristite za vašo prtljago.


Box je s treh strani zaprt, kar preprečuje, da bi se pasja dlaka, slina in druga morebitna umazanija (blato, mokrota) širili v notranjost, hkrati pa je dovolj zračen. Vozilo tako ostane čisto. Prevozi mokrega in blatnega psa pa ne bodo več nočna mora! Box doma zelo enostavno vzamete iz vozila, ga operete in osušite.


Med vožnjo je vaš ljubljenec varno in udobno nameščen, med postanki ne more samovoljno izskočiti iz avta in lahko varno počaka tudi pri odprtih vratih prtljažnika.


Pri vozilih z manjšim prtljažnim prostorom (še posebej z manjšo globino) je potrebno izkoristiti vsak centimeter prostora, da tako psu zagotovimo dovolj ležalnega prostora. Box na sliki ima dvignjena vrata, kar je potrebno za vsa vozila, ki imajo prag na začetku prtljažnika. Le tako lahko vrata boxa sploh odpiramo!Med daljšimi postanki ga po potrebi lahko tudi zaklenete.Boxi so lahko zelo primerni za mladičke: vsepovsod jim lažje zagotovimo mir in varnost za potreben počitek. V veliko pomoč vam bodo pri navajanju na sobno čistočo.Za box vam lahko po meri izdelamo tudi blazino.Dvojni box z ravno stransko steno; primeren za dva različna psa; vmesno steno lahko hitro odstranimo in dobimo en velik box.


Okvirna cena enojnega alu-boxa za velikost za nemškega ovčarja znaša cca 200 do 220 €.
Okvirna cena dvojnega boxa (zgornja slika) je cca 320 €.

Za vse ostale informacije smo vam na voljo na naših prodajnih mestih v Celju (Prekorje) in Ljubljani (BTC-Tangram) , kjer si lahko boxe tudi ogledate.

Prav tako pa tudi preko e-pošte
info@hovawart.si ali mobitela 041 49 80 40.

nazaj


Content Management Powered by CuteNews

 

 

aktualno hovawart mi o nas naši psi razstave šolanje galerija kontakt hovi artikli pasja ležišča

2005 - 2013 © hovawart.si. Vse pravice pridržane.